BAGS ON BUDGET

bags

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE

Hej venner! Så er jeg tilbage efter en blog-fri lørdag. Jeg har haft et par dejlige dage, hvor jeg har plejet det virkelige liv og spenderet de fleste af mine vågne timer, sammen med mine bedste veninder. Den ene fejrede vi til et brag af en kandidatfest i fredags og den anden har været på besøg fra Mellemøsten. Slet ikke dumt. I går nåede jeg også lige i Illum, hvor jeg købte verdens pæneste plaid til min sofa. En helt uundværligt ting, til de kolde vinterdage. Se det henne på Insta @Miekirstinequist.

I dag har jeg fundet 8 pæne tasker til jer. Lidt ligesom jakker og sko, kan man aldrig få for mange tasker. Personligt er jeg ret kræsen når det kommer til tasker, men de seneste par år, er de fleste highstreetbutikker blevet meget bedre på det område. Både når det handler om kvalitet og design. De koster alle under 1000 kr. hvilket jeg synes er en rigtig god pris, for en taske i ægte læder.

Kan I have en skøn og hyggelig søndag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments