PRETTY BEANIE HATS

hats copy

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Nu har efteråret for alvor meldt sin ankomst. Øv for pokker, hvor var det bare et dumt vejr i går. Jeg havde en af de dage, hvor jeg skulle fra A til B og til C. På cykel. Jeg hader busserne i København og benytter dem KUN i yderste nødstilfælde. Så må man jo betale prisen og jeg endte selvfølgelig med at være gennemblødt det meste af dagen.

Nåmen selvom flotte huer ikke kan holde regnen ude, så kan de da holde på frisuren og pynte lidt i et outfit. Jeg har i hvert fald udset mig nogle pæne af slagsen. Den må gerne være sådan lidt stor i det, lidt ala nummer 4. Jeg synes også at de kan være ganske fint, når de har nogle sjove detaljer, som nummer 2. Selvfølgelig kun til en vis grad. HER går det f. eks helt galt 😉

Now fall has arrived for real, here in Copenhagen and im pretty sure that the winter is right around the corner. That’s the reason why I’ve started searching for the perfect beanie. Or maybe two or three. Theres are some of my favourites.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments