WHATS IN MY BAG

Det er efterhånden ved at være ualmindelig lang tiden siden, at jeg sidst har lavet et “what’s in my bag-indlæg”. Jeg elsker selv at læse dem på andre blogs, og mon ikke det handler lidt om, at det altid er sjovt at snage lidt i andres private sager? 😉

Egentlig tror jeg, at min taske indeholder det samme, som langt de fleste andre kvinders (her vil jeg helst skrive “piger” – jeg bliver bare nødt til at indse, at jeg efterhånden indgår i kvinde-kategorien). Der er selvfølgelig også andre ting i min taske, end dem I ser her. Men jeg vil spare jer for synet af min meget slidte pung, krøllede kvitteringer og andet lommeuld.

 photo IMG_2125_zps55d6e2b3.jpg

Tasken er fra Adax og kan købes HER. Elsker dens klassiske og helt simple look. Desuden kan den faktisk rumme en hel del, taget den lille størrelse i betragtning.

Nøgleringen er fra Luckyboysunday og kan købes HER.

Pudderen har jeg tidligere erklæret min kærlighed til. Taget prisen i betragtning, er den helt fantastisk. Hvis jeg glemmer den (det sker desværre ofte når jeg skifter taske) kan jeg nærmest få en dårlig dag 😉 Den kan købes HER.

Håndcremen fra Davines er ikke kun ualmindelig pæn. Den holder også mine hænder bløde på farten. Kan købes HER.

EOS – den lille lyserøde kugle, kender de fleste af jer nok. Læbepomaden over dem alle. De fine pastelfarvede versioner, er deres seneste skud på stammen og den lyserøde her, smager lidt af kokos. Bestemt er et plus i min bog. Kan købes HER.

Lakrids. Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi min seneste afhængighed; Haribos sukkerfri lakridspastiller. Jeg er sådan en, som helst skal have noget sødt efter de fleste måltider. Bare en lille smule. Her er et par stykker af de her herligheder helt perfekte og konsistensen er lige så blød og lækker, som en god lakrids. De findes i 4 forskellige versioner; salt, salmiak, menthol og sød salmiak. De smager alle godt, men min favorit er klart sød salmiak. Faktisk smager den ligeså godt som tophatte, som altid har toppet min liste, når det handler om bland selv slik. De kan købes der hvor man normalt køber Haribo.

Kan I have en skøn tirsdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments