MAGISKE PILLER – NU TIL SMUK HUD

 photo IMG_0783_zps5a977b99.jpg

Det er ikke så længe siden, at jeg testede Vitaviva’s Great hair Complex. Hele forløbet og resultatet, kan I læse om HER. Nu har jeg været så heldig at få muligheden for at teste endnu et af deres Kosttilskud, nemlig Wrinkles Away. Ligesom at Great Hair Complex, skulle give bedre og sundere hår, så skulle Wrinkles Away give en bedre og sundere hud. Nu hedder den jo, Wrinkels Away og selvom det kunne være fantastisk, så har den ikke til formål at fjerne alle linjer i huden. Pointen er, at kapslerne indeholder en masse næringsstoffer, som bidrager til sundere, fugtigere og yngre hud. Hvilke Vitaminer, mineraler og urter de indeholder, kan I læse HER.

Og hvorfor vil jeg så lige teste dem? Nu er det selvfølgelig ikke fordi jeg har en vanvittig uren eller rynket ud – I know. Men taget min alder i betragtning, er min hud slet ikke som jeg vil ønske. Til tider ligner jeg mere en på 17 end en på 27. Og her mener jeg 17 på den dårlige måde 😉 Egentlig vil jeg gerne have taget et helt close up billede, uden make up, så I kunne se hvad jeg mener. Det var bare som om, at det ikke fangede alle de små fejl. Med små fejl mener jeg alle de små urenheder og porer i huden.

Det er noget, som altid har generet mig, men det har aldrig været så slet at jeg har gjort noget ved det. Derfor glæder jeg mig virkelig til at komme i gang med det her forløb. Glasset indeholder 60 kapsler og jeg skal spise to om dagen. Så hvem ved, måske har jeg verdens pæneste hud om en lille månedstid. Måske endda tidligere. De skriver nemlig, at man ofte kan se resultater allerede efter 1-2 uger.  Jeg skal i hvert fald nok holde jer opdateret <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments