TING JEG IKKE FORSTÅR

 photo Skaeligrmbillede2014-08-18kl_zpsc2d9846b.jpg

 

  • Adgangskoder. Seriøst. HVORFOR findes der ikke et system som gør, at man kan have den samme kode over alt. Jeg anser min hjerne som være nogenlunde velfungerende, men jeg kan ærligt talt ikke se hvordan, jeg har en jordisk chance for at huske koden til mine tre forskellige emailadresser, min mail på Uni, mit appel ID, min netdoctor, diverse webshops osv. når halvdelen af dem kræver, at der skal være minimum et tal, et stort bogstav og antallet af vokaler skal være størst (ok, overdrivelse, men I forstår hvad jeg mener). Det kan godt være, at det er synd for mig, men jeg tør slet ikke tænke på hvor hårdt min kære far har det.

 

  • IKEA’s samleselv- koncept. Fair nok, at det hele skal være komprimeret og at det skal kunne være i så små kasser, som overhovedet muligt. Men jeg skal da love for, at ALT hvad der kan skilles ad, bliver skilt ad. I hører det i øvrigt fra en, der netop er flyttet ind i en ny lejlighed og har brugt en formue i IKEA. Jeg taler af stor stor erfaring.

 

  • Fans på Sociale medier. Seriøt, hvor kommer alle de skøre mennesker fra? Hvis I følger Justin Bieber, Rihanna, Medina eller en af de andre store kanoner på Instagram, vil jeg anbefale at læse kommentarerne til deres billeder. Hvor meget fan kan man blive? og hvor stor en del af ens liv, kan man dedikere til et Idol? Jo, jeg var også fan af Backstreet boys, Hanson og Aaron Carter da jeg var yngre, men dengang lavede man måske en mappe med diverse udklip fra Vi Unge, hvis man var super-fan. I dag laver de fan-profiler på diverse sociale medier og skriver kommentarer, som er på grænsen til uhyggelige. Måske er det bare mig som er ved at blive gammel?

 

  • Når folk misbruger deres ringeklokke på cykelstierne. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor man ringer, når man hverken har tænkt sig at overhale eller når jeg ikke er i vejen. Bare fordi man kan, måske?

 

  • Kvinder på Toiletter. Jeg tør ikke tænke på, hvor mange timer af mit liv, jeg har brugt på at stå i toiletkø rundt omkring i verden. Måske føles ventetiden bare ekstra lang, når man er ved at tisse i bukserne, men stadig. Hvad søren laver de derinde??

 

  • Når man sidder på en restaurant, spiser sin mad, tager en kort tænke eller drikke-pause og tjeneren kommer og spørger om man er færdig. NEJ.

Tradiotionen tro, må I MEGET gerne komme med tilføjelser til listen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments