OREO LICK RACE

Oreo?s er vel en af de ting, som ikke behøver en nærmere introduktion. Man kan vel næsten gå så langt som at sige, at den lille kage, er gået hen og blevet en klassiker. I hvert fald når vi snakker kager og andre søde sager (ja, det rimer). Et eller andet sted hersker der nok også en lille uskreven regel om, hvordan den lille cirkelformede sandwich-kage skal indtages. Jeg kan i hvert fald ikke huske hvornår jeg sidst har spiste en oreo på sandwich-måden. Altså på jeg-bider-over-alle-lag-på-samme-tid-måden. Næ nej, den skal skilles ad og først indtages låget. Herefter kommer det vigtigste led i processen ? nemlig der hvor man slikker den hvide mælkecreme af bunden. Herefter indtages bunden, naturligvis.

I sandhed er det den ægte måde at indtage en oreo på. Det vidner disse fire videoer også om og de er et led i oreo?s seneste og anderledes markedsføringstiltag. På denne side kan man nemlig smutte hen og deltage i det såkaldte lickrace. Ganske enkelt går det ud på, at man stiller et spørgsmål (ja, præcis som det også sker i videoerne) og herefter kan alle gå ind og svare det ene eller det andet. Man kan også udfordre hinanden og for eksempel spørge ?hvem skal give middagen i aften??. Det svar man giver får et ?lick? af en tunge. Altså på Oreo-måden. Hvis I synes det lyder lidt mærkeligt, så prøv det lige. Det er altså ret så underholdende. Til sidst har jeg kun at sige: dont just pick a side. Lick a side. Og gør det lige HER.

Sponsoreret af Oreo

OREO LICK RACE 1
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments