STÅLHYLDER FRA IKEA

 photo ikea_zpsa3482d80.jpg

Jeg har besluttet, at de sidste par uger af min sommerferie, bl.a skal bruges på at komme helt på plads i min lejlighed. Et projekt som gik lidt i stå, da hedebølgen satte ind. Jeg mangler faktisk kun et par småting OG en reol –  den må meget gerne være rummelig og lavet af stål. Her redder IKEA mig igen, da de har lavet to helt perfekte af slagsen

Den nederste hedder Hyllis og koster kun 69 kr. IKEA når det er bedst 😉 Da jeg var i Berlin i sidste uge, boede vi i en lejlighed, hvor de havde selvsamme hylde og det var der, at jeg forelskede mig i den. Se selv et billede HER. Den anden hedder Omar og koster 498, hvilket stadig er en ganske fornuftig pris. Nu mangler jeg bare at beslutte hvilken af dem jeg skal vælge, og en bil at køre derud i 😉

I’ve decided to spent my last two weeks of the summer holiday, finishing my apartment completely. I only need a few tings and a bookcase. IKEA will be my savior again. They made these two pretty ones in steal which both have an affordable price. Now I just need to decide which one to go for and a car to take me to the warehouse.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments