BOYFRIENDS

(Klik på firkanterne i billedet for link)

For et par dage siden var jeg forbi Topshop-butikken på strøget, hvor jeg prøvede de såkaldte “Mom jeans” som er dem på det første billede i venstre side. De sad alt for godt og var noget nær de perfekte løse jeans. Det fik mig til at tænke på, hvor høj jeg elsker boyfriend jeans. De er ikke kun yderst behagelige at have på, men det ser også alt for pænt ud, hvis man sammensætter dem med en simpel og feminin overdel. Som I kan se har jeg fundet 9 pæne af slagsen og hvis I klikker på den lille firkant i hjørnet af hvert billede, så fungerer det som et link. Smart, hva? 😉

A few days ago i visited the Topshop store here in Copenhagen. I tried on the pair of jeans that you see in the left corner. They had the perfect fit and reminded me of how much I love these loose fitted jeans or boyfriend jeans. Mixed with a simple and feminine top kind is the definition of my favourite kind of outfit.

Indeholder affiliatelinks

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments