SAVED ITEMS

 photo savedcopy_zps05628d5e.jpg

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Hva søren! Det er næsten mere end en måned siden, at vi sidst har kigget nærmere på mine Saved Items hos ASOS. Det kan vi jo ikke have, vel? For selvom det er sommer, udsalg og alt det der, så vælter det stadig ind med pæne sager og min liste vokser stadig lige så stødt, som den altid har gjort.

Jeg kan vist ikke komme uden om, at den her udgave bærer præg af hvid, sort og minimalistiske snit. Sådan ender det egentlig tit for mig, i perioderne mellem ti sæsoner. Højsommeren er over os og derfor har jeg stadig lyst til at hoppe i sommerkjoler og pastelfarver. Alt hvad der lander i butikkerne siger dog sensommer, efterår og lange bukser. Store problemer, hva? 😉

—-00—-

It’s been more than a month since the last time we had a look into my “Saved items-folder” at ASOS. Even though it’s summer, sale and so on, it’s still growing and these days im pretty much in to black, white and classic styles.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments