TING JEG IKKE FORSTÅR

 photo tumblr_zps6c189877.jpg

1. Den akademiske måde at arbejde på. I alle mine år på Uni, har jeg simpelthen ikke fattet hvorfor man skal bruge SÅ meget tid på at læse gamle og (røv)kedelige tekster, for derefter at forholde sig kritisk til dem. Det er da sikkert ganske godt, at man lige lærer det, men helt ærligt, hvor ofte står man lige ude i den virkelig verden og tænker “når ja, det var sgu da det der stod i den der tekst fra 1968”?. Jeg forstår simpelthen ikke, at man ikke lærer lidt mere om den virkelige verden. Ja, jeg kunne faktisk skrive en hel afhandling om det her 😉

2. Når man går ind i en lille butik, hvor to ekspedienter står og taler sammen, men stopper samtalen, så snart man indtræder og placerer deres øjne i nakken på en. For hvem er den situation lige behagelig?

3. Cykeleger. Jeg føler virkelig, at når jeg parkerer og låser min cykel, så sker der 8 ud af 10 gange det, at låsen støder ind i hjulets eger. Helt ærligt, what are the odds? Alle eger tilsammen fylder måske kun 5% af hjulets omkreds.

4. Folk der kommer for sent. Jeg hader faktisk endnu mere, når folk beskriver sig selv som “dem der altid kommer for sent”og forsøger at skabe et billede af at de er de der travle typer, som skal så meget og kun har den halve tid. Det er bare ikke sejt og meget lidt respektfuld. Punktum.

5. Dem som poster 10 billeder inden for det samme minut. Af en eller anden mærkelig grund, er det altid de store kanoner som gør det. Burde de ikke have nogle pressefolk til at fortælle dem hvordan den slags foregår? Rihanna, Justin Bieber, Beyouncè og Miley Cyrus; STOP DET.

6. Dem der går så meget op i Distortion, at de tager ferie og køber en helt ny garderobe. Ta lige en slapper. Det er da sjovt og det er fedt at være pæn. Men slap lige af alligevel.

7. At der stadig findes et marked for DE HER møbler.

Som altid skal I være så velkommen til at komme med tilføjelser til listen <3 I kan også om flere ting jeg ikke forstår HER og HER.

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments