MIG I DAG

 photo moving_zpsdac5a0ed.jpg

Billedet beskriver min situation meget godt. Jeg er i fuld gang med at pakke hele mit liv sammen og smide halvdelen af det ud. Hvordan kan man samle SÅ mange ting på fire år?? Residensen her på Frederiksberg ligner noget der er løgn, og det er egentlig mærkeligt, at jeg var i stand til at finde min computer så jeg kunne skrive det her indlæg. Nåmen jeg vil også bare sige “hej” og fortælle, at  rodet i den virkelig verden nok også kommer til medføre lidt rod herinde, de næste par dage. Men husk lige at følg med på Insta (Miekirstinequist) I aften skal jeg bl.a noget med GOSH og jeg er sikker på at det både bliver sjovere og pænere end flyttekasser.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments