DET GODE INDLÆG?

 photo blog_zps67e66366.jpg

Kære læsere, så er det endnu engang blevet tid til lidt tankespænd fra min side. Sagen er nemlig den, at jeg, for et par dage siden sad og kiggede bloggens arkiver igennem. Noget af det jeg studsede over var, at for et par år siden (Ja, den har sgu snart levet i 6 år) havde de fleste indlæg omkring 10-15 kommentarer. Det kan jeg hurtigt konkludere, at jeg ikke kan blære mig med længere. Men I er her jo stadig. Det kan jeg både se på mine besøgstal, Facebook, insta, bloglovin osv. Hvis jeg selv skal sige det, så er kvaliteten af indholdet da også blevet en anelse bedre. Når jeg kigger tilbage på dengang, så snakker vi altså 10-15 kommentarer til et outfitindlæg, hvor jeg havde beskåret billedet ved ansigtet og hvor der ikke havde været noget der mindede om fotoredigering ind over.

Nu ved jeg selvfølgelig godt, at der er mere end èt svar på min undren. For det første er det ikke til at kommen uden om, at blogudbuddet er 10-doblet siden dengang og konkurrencen er blevet hårdere. Hvis I ikke får det I vil have fra mig, så kan I med sikkerhed få det et andet sted. For det andet kan det jo egentlig været ret begrænset, hvad der f. eks kan siges om et par billeder af det tøj jeg har på. Man kan naturligvis altid skrive at det er pænt, fint, grimt eller kedeligt men min erfaring siger mig, at I oftest kun smider en kommentar, hvis I har et decideret spørgsmål. For det tredje er jeg jo heller ikke den slags blogger, som lægger op til de vilde debatter eller deler ud af alle mine personlige tanker eller problemer. Ikke at der er noget galt med det – jeg elsker selv at læse det på andre blog og jeg er ofte imponeret over, hvordan nogle bloggere kan formulere sig ualmindelig godt og samtidig åbne op for det hele.

Når jeg f.eks kigger på “hitlisten” inde på bloglovin, kan jeg jo godt se, at det indlæg med LCHF-opskrifter eller gode råd om træning, som topper i disse tider. Men min blog bliver aldrig en mad eller fitness-blog. Med tiden er jeg da også begyndt at inddrage elementer fra hverdagen med opskrifter, bolig, rejser, dybere tanker osv. Siden begyndelsen har teamaet ændret sig en smule og det skyldes naturligvis, at jeg er blevet ældre og har fået udviddet min horisont. Men udgangspunktet omkring personlig stil og smag er da nogenlunde det samme. Forskellen er bare, at I stiller større krav til mig og jeg stiller større krav til mig selv. Jeg kan ikke længere sprænge over hvor gærdet er lavest og spise jer af med et indlæg om de nye strømper, som jeg har købt. Så skal det i hvert fald være nogle revolutionerende strømper eller vinkelen skal have en dybere mening.

Men èn ting som er sikker og vist er, at jeres feedback er den aller største motivation til blogging. Når I er der 100% så er jeg der 100%. Derfor har jeg to simple spørgsmål, som jeg håber at I vil besvare: 1. Hvad får jer til at smide en kommentar på en blog? og 2. hvad synes I, at det gode blogindlæg indeholder?

Håber I vil give jer tid til at svare <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
29 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments