Til min fødselsdagsfest i lørdags, serverede jeg en af mine absolutte yndlingssalater, som efterhånden er blevet en evergreen i mit køkken og madunivers – eller hvad man nu siger. Ligesom denne kommer inspirationen fra en salat i bogen, Suveræne succeser. Den er super nem at lave, enormt dekorativ og smager skønt af forår og sommer. Opskriften får I her:
Det skal du bruge:
700 g. små kartofler
1 1/2 spsk garam masala eller karry
3 spsk smagsneutral ole
125 g cherrytomater
300 g ærter
1 1/5 spsk citronsaft
1 dl yoghurt naturel
40 g ristede cashewnødder
salt og peber
Sådan gør du: 1. Skrub kartoflerne og hvis de er store, kan de evt. skæres i halve 2. Vend dem i olie og krydderierne og bag dem i ovnen ved 230 g i ca. 20 min. 3. Skær tomaterne i halve og sammen med ærterne blandes de med kartoflerne 4. Til sidst tilsættes yoghurt og citronsaft og nødder.
Voila. Bon appetit.