SUMMER DRESSES

collage copy

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Har I lige set vejrudsigten for weekenden? Den indbyder jo på alle tænkelige måder til sandaler, bare ben OG sommerkjoler. Derfor får I lige 9 pæne af slagsen. Jeg tror faktisk ikke, at jeg kan undvære nummer 1 i min sommergarderobe.

Hele min fredag står på opgaveskrivning, men mon ikke jeg også lige kan finde tid til en eftermiddagsøl i solen? Det bliver jeg næsten nødt til. I morgen skal jeg arbejde og det er min aller sidste vagt i COS. Lidt trist, men hold nu fast hvor jeg glæder mig til at have fri i weekenderne.

Kan I have en skøn solskinsdag <3

The weather is pretty amazing these days and that means sandals, bare legs AND summer dresses. I just found these nine pretty ones and im not sure that I can go through the summer without number one being part of my wardrope.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments