2 MÅNEDERS SOMMERFERIE – WHAT TO DO?

 photo IMG_9219_zps39f4fc30.jpg

Maj måned bliver helt crazy for mit vedkommende. Jeg skal aflevere 2 store opgaver og et bachelorprojekt. De af jer som går på uni, ved hvad jeg mener 😉 For at det ikke skal være løgn, så skal jeg også flytte d. 1 Juni. Hvordan jeg får det hele til at hænge sammen, har jeg endnu ikke fundet ud af, men det løser sig, for det gør den slags jo altid 😉

Nå, men når det så er overstået, så kommer stilheden. Der er selvfølgelig lige en eksamen sidst i Juni og herefter en rejse til Jerusalem og bagefter en lille Roskilde Festival. Herefter har jeg ikke en eneste plan for sommeren og jeg starter først på Uni til September. Som I ved, har jeg sagt mit job op og i størstedelen af Juli og August ser min kalender ca. sådan her ud: FRI, FRI og FRI. Det er virkelig privilegeret og luksusagtigt – i know og jeg har bestemt også tænkt mig at udnytte tiden. Men hvordan?

Jeg har selvfølgelig allerede gjort mig en million milliard tanker, men mit budget er småt og det sætter jo sine begrænsninger. Jeg har gjort mig tanker omkring alt fra nødhjælpsarbejder i Afrika, blomstervander i et gartneri, road trip gennem Europa (det var det der med budgettet 😉 ) sprogskole, medarbejder på en campingplads på Ærø eller en af de andre øer osv. Ja, mine idèer spænder bredt og jeg er faktisk åben over for alt. Uanset om det er arbejde eller ferie. Jeg vil meget gerne høre lidt om jeres erfaringer? Hvad plejer I at gøre om sommeren? og ikke mindst: har I nogle gode idèer?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments