CHANGES

 photo IMG_5421_zpse44378e8.jpg

Hold nu fast, hvor har jeg haft en begivenhedsrig uge. Som I måske husker, var jeg ekstra sentimental i søndags og jeg indrømmer gerne, at jeg har haft en lille form for eksistenskrise den senete tid. Ikke noget vildt og voldsomt, men der var bare den der lille fornemmelse af at være gået i stå. Kender I det? Nå, men nogen gange skulle man tro, at gud læste min blog, for lige siden har mange ting taget en drejning. Både på det private, karriere og blogmæssige plan. Nu er jeg selvfølgelig en totalt irriterende bloggertype, som bare teaser lidt om nogle “spændende nyheder”. Bare rolig. Jeg skal selvfølgelig nok fortælle mere hen ad vejen.

Men vi kan da starte lidt med bloggis her. Har I set den nye topbar? Jeg har nemlig allieret mig med en håndfuld seje bloggere. Vi har ikke lavet et nyt netværk og vores linkbar har ikke noget navn. Formålet er ganske enkelt bare, at vi skal deles lidt om alle jer derude og skabe lidt mere trafik rundt omkring. Alt andet er som det plejer at være og vi er stadig 8 individuelle bloggere.

Forresten fandt jeg en heldig vinder af Beautè Pacifique konkurrencen i går og hun hedder Camilla Kirstine og har allerede fået en mail. Til alle jer som ikke vandt, men stadig gerne vil have fingrene i de lækre produkter, vil jeg lige minde om, at I stadig får 20% på HELE webshoppen og fri fragt indtil d. 6 hvis I skriver “wewonder” i checkouten.

I skrivende stund er jeg på vej til London, hvor jeg skal tilbringe weekenden og ih hvor jeg glæder mig. Husk at følge med på Insta (@Miekirstinequist). Jeg tjekker selvfølgelig også ind her, i løbet af dagene og jeg kan allerede nu sige, at I skal kigge ind i morgen, hvor jeg disker op med endnu en lækker konkurrence <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments