FACTS

 Det er blevet tid til endnu en omgang Facts, hvor jeg har fået en anden end mig selv til at skrive dem. Denne gang er det Shira, som er min søde kollega fra COS, der har fået den fornemme opgave. Shira og jeg har efterhånden arbejdet sammen en del år og jeg elsker når mine vagter faldet samme tid som hendes. Hun er en del yngre end mig og jeg elsker at høre om hendes vilde liv, fordi hun minder mig om mig selv, da jeg var 20. Udover COS arbejder hun også som showroom assistent hos Spalt PR og deler billeder af sin hverdag, sig selv og hendes pæne veninder henne på Instagram @Shiralea
 photo poly_zps8f101759.jpg

1. Mie er en af dem blandt det nuværende personale, som har arbejdet i COS-butikken på strøget i længst tid.

2. Det som Mie er bedst til på job er at give kunderne god personlig vejledning (Og hun er god til det!) Det kan tydeligt mærkes at hun bedst kan lide det kreative aspekt ved jobbet, frem for det rutineprægede.

3. Det er sjældent man finder Mie bag kassen i COS, da hun ikke bryder sig om det.

4. Derimod kan Mie bedst lide at stå på herre-afdelingen ? så kan man jo spørge sig selv hvordan det kan være 😉

5. Hun er meget større fan af COS’s vinterkollektion end sommerkollektionen.

6. Mie er god til at smalltalke ? det er jeg også, så vi kan til tider være en farlig kombi.

7. Et af Mies favorit tale-emner er hvad hun skal lave til aftensmad, og hun elsker at få inspiration til dette.

8. Hun er meget karismatisk når hun taler, og dette gør at jeg ofte kan begynde at grine når hun forklarer noget. Oftest ikke af det hun siger, men måden hun siger det på.

9. Mie ser altid godt og velsoigneret ud på job ? også selvom klokken er 7 om morgenen.

10. Hun hader spiritus men stiller man en flaske rødvin eller en øl foran hende, er hun fyr og flamme.

11. Hun er en af de få mennesker som ikke kan lide at gå i sort ? ganske simpelt fordi hun ikke synes farven klæder hende.

12. Hun snakker charmerende fynsk og har en tendens til at fremprovokerer dialekten over for kunder ? det lyder sgu også så høfligt.

13. Hun er en skøn kollega ? og dagen er altid en lille smule hyggeligere når Mie er på arbejde samme dag som mig.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments