TING JEG IKKE FORSTÅR

 photo amazing-places-question-mark_zps33cd4d3c.jpg

  1. Stylisterne i X-Factor og i det hele taget det visuelle koncept omkring X Factor. Det hele ligner altså noget, der er lavet for 10 år siden.
  2. Vinter OL – Kan det virkelig passe, at der er flere som hellere vil se Curling end Go morgen Danmark? I need my Morten Resen-fix
  3. SKAT – Jo jo, selvfølgelig skal vi alle betale skat. Jeg betaler også min med glæde, men jeg FATTER ikke hvordan det kan lade sig gøre, at dèn hjemmeside, som hele landets befolkning skal benytte minimum to gange om året, er en af de mest u-brugervenlige jeg kan komme i tanke om. Desuden kan deres service sammenlignes med den man får i Zara.
  4. Skiferier – jeg forstår altså ikke dem, der gider betale for at rejse til et klima som er koldere end det vi herhjemme, når man kan komme  til troperne for de samme penge. Jeg har dog aldrig prøvet det og jeg skal ikke udelukke, at min holdning vil ændre sig hvis jeg fik muligheden.
  5. Når en designer viser vilde hatte, store pomponer og andre vanvittige ting på Catwalken. Der er jo ingen der nogensinde vil gå i den slags?
  6. Hvorfor man ikke har et fag i folkeskolen, som hedder “sådan lærer du at klare dig selv” hvor man lærer at betale SKAT og om fagforeninger, A-kasser og alle de andre kedelige voksenting. Jeg kan ikke se hvordan sløjd kan være vigtigere end det.
  7. Ligninger. Hvad skal de bruges til? på intet tidspunkt i mit voksenliv, har jeg stået og tænkt “det finder jeg da lige ud ved at lave en ligning”. Måske er det bare mig.
  8. Hvorfor nogen kan male en en prik på et lærred, kalde det kunst og tjene 5 millioner på det.

I skal være så hjertens velkommen til at komme med tilføjelser til listen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments