H&M NEWS

 photo HMNEWS_zpsd6a8f4fb.jpg

Jeg har været et smut forbi H&M’s presseside og lure lidt på de kommende forårsvarer. Det ser så fint, feminint og forårsagtigt ud. Som bonusinfo kan jeg lige fortælle, at jeg allerede har spottet den blå kjole og lange pels i butikkerne.

Forresten starter modeugen jo i dag, og jeg har et ret begrænset og yderst behageligt program. Jeg havde egentlig overvejet at lave et helt indlæg om hvordan min modeuge vil komme til at foregå, men på den anden side, er der egentlig ikke så meget at sige. Ganske enkelt mistede jeg lidt overblikket midt i min nye titel som moster og den store blog-flytning. Desuden tiltaler lange køer og ventetider i vinterkulden mig heller ikke. Jeg har planer hver dag, men mere hyggelige af slagsen, så som middage og aftaler. Et enkelt show eller to bliver det nok også til. Jeg starter med Diesel-brunch her til formiddag og husk at I altid kan følge mig på farten henne på Insta @Miekirstinequist.

I just dropped by the H&M presssite to have a look at the spring-collection. Just love these pretty and feminin colors. Today Copenhagen Fashion week kicks off. This year I won take much part part in it, since im not a big fan og waiting in lines in this crazy winter cold. I do have plans everyday but im not rushing around the city as a maniac 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments