TING JEG IKKE FORSTÅR

 photo tumblr_lqzciceFpg1qzcrd8o1_1280_zps53d59b70.jpg

1. Flok som siger, at sne hyggeligt. Seriøst? Det giver da kun mening, hvis man synes, at det er mega fedt at hele infrastrukturen går i stå og ikke at kunne føle sine fødder. I min verden hører sne kun til èn dag om året – d. 24 December.

2. Pizza med blomkålsbund. Come on, lad nu pizza være pizza.

3. Og nu vi er ved det: LCHF. Hvorfor blev brød nu verdens største synd? Man kan altså ikke bilde mig ind, at det er sundere at hælde fløde i kaffen og indtage en halv liter olie om dagen.

4. At busserne kører uregelmæssigt pga. Metrobyggeriet. Fair nok, at det skaber lidt problemer, men nu har det metrobyggeri efterhånden været i gang i et par år og det giver absolut INGEN mening, at afgangene ikke kan planlægges således, at der ikke kommer 4 busser i røven på hinanden. Hver halve time.

5. Lidt i samme boldgade: DSB. Når det er sommer bliver togene forsinkede fordi varmen smelter skinnerne. Om efteråret er der blade på skinnerne og om vinteren er det sneen. Hvad bliver det næste? Pollen på skinnerne om foråret? Egentlig forstår jeg nærmest ingenting omkring det firma.

6. Christianiacykler på Gl. Kongevej, som har Københavns smalleste cykelsti. Især i myldretiden og ISÆR når de kører med 3 km i timen.

7. Fitnesscentre.

8. Leasy reklamerne. Nej Luffe, du er ikke sjov og bliver det aldrig.

9. At man ikke har lavet uendelig sæsoner af Breaking Bad. Jeg har netop set den store finale og har MEGET svært ved at forestille mig en hverdag uden Walt og Jesse.

For en god ordens skyld, må jeg lige sige, at alt ovenstående er udtryk for mine subjektive holdning. Det er absolut ikke min mening at støde nogen og det er lang fra alle som vil være enige med mig.

I må MEGET gerne komme med tilføjelser til listen <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments