HELLO LIFE

 photo beautiful-birds-freedom-girl-inspiration-Favim_zps936769ae.jpg

Som i måske har set henne på Instagram (Miekirstinequist) var jeg til eksamen i går og fik endelig afsluttet mit semester. Et semester som på mange måder har været rigtig hårdt og stressende. Det sluttede heldigvis så godt som det kunne, så jeg er glad og tilfreds.

Dagen i dag skal bruges på arbejde og efterfølgende julefrokost så derfor bliver der også stille herinde. Heldigvis står de næste 2 uger på FERIE og hvis ikke det var fordi jeg kan blive moster anytime, så havde jeg ikke tøvet et sekund med at forlade landet og søge med sol og varme.

I stedet skal tiden udnyttes konstruktivt og jeg har en masse blogarbejde at gå i krig med. Hele mit lille univers herinde, står jo også foran store forandringer og nye eventyr. Den slags kræver til og overskud – og det er virkelig noget jeg ser frem til at få.

Kan I have en dejlig lørdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments