EVERIE NEWS

 photo everie1_zps4c88bb51.jpg

Jeg har tidligere fortalt jer om taske-brandet, Everie. Det er to seje Københavnske piger som står bag, og lige siden jeg så deres tasker for første gang, har de stået øverst på min ønskeliste. Deres første kollektion bestod af små tasker og clutches, hvor konceptet var, at man selv kunne vælge en tilhørende kæde eller rem. Sådan lidt “Mix din egen taske-agtigt”.

Jeg har været enormt spændt på at se, hvad de har fundet på her den kommende sæson og de er så småt begyndt at løfte sløret for de nye sager, på Facebook og Instagram. Jeg har lige stjålet billederne og lavet en lille kollage. Hvad siger I? Pænt med pænt på, ik? Mon ikke de lander på deres webshop lige straks.

I øvrigt holder de lige nu udsalg på nogle af deres ældre modeller og jeg hader mig selv for at min konto allerede er flad som en pandekage.

Last year I told you guys about the danish bag-brand, Everie. It’s the coolest concept, where you kind mix your own bag, by choosing a bag and a chain. Since their first collection, I’ve been so excited to follow them, and now they just startet posting pictures of their new collection on Facebook and Instagram. All I can say is that it looks pretty amazing.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments