ÅRET DER GIK: VINTER 2013

Traditionen tro, laver jeg her i December, en række indlæg, som kommer til at handle om året der er gået. Kort sagt har 2013 været et rigtig godt år for mit vedkommende. Der har været nye og spændende udfordringer og oplevelser og der har skulle tages nogle store beslutninger. Det første indlæg i denne følgeton skal handle om årets vintermåneder..

 photo IMG_8235_zps9bf7f9e3.jpg

Et af årets første outfitbilleder så sådan her ud. Et typisk vinteroutfit for mit vedkommende og noget jeg sagtens ville kunne hoppe i i dag. Den jakke som jeg har på, er faktisk den samme, som jeg netop har givet en stor kærlighedserklæring.

 photo Billede5-44-1_zps4bc8c86c-1_zps622c7107.jpg

Januar var også den måned, hvor jeg vendte tilbage til mit gamle liv i København, efter at have tilbragt hele efteråret i Berlin. Jeg havde savnet mine venner og hele mit liv SÅ meget, og jeg kan mindes, at jeg konstant gik rundt i èn stor lykkeros, som nærmest vandt over min evige frustration over det danske vintervejr. Desuden var genforeningen med min lejlighed også en ting, som varmede mit hjerte.

 photo IMG_7964_zps81f0b62e-1_zps8490c335.jpg

Jeg gjorde naturligvis en del gode køb imens jeg boede i Berlin, men det bedste var nok denne stol, som jeg fandt på et loppemarked. Mine forældre fragtede den til Danmark da de besøgte mig dernede og da jeg kom hjem, fandt min mor og jeg det fineste stof, som vi kunne ombetrække den med. I Januar kunne den endelig flytte ind i min lejlighed og her står den så fint og pynter endnu.

 photo DSC_0051_zpsc489a8e2-1_zpsb18b3800.jpg

Da jeg pakkede alle de ting op, som jeg havde pakket ned inden jeg rejste, fandt jeg min gamle “Carrie halskæde” som jeg pludselig fik en helt ny kærlighed til. Nu er den desværre gået i stykker, men jeg burde altså få den fixet, for den er jo så fin.

 photo denim1_zps02694560.jpg

Jeg kastede mig også ud i et denim på denim-look. Det holder altid, hvis I spørger mig. Jeg kan dog mindes at der var et par stykker som var uenige og som synes at mine jeans lignede mor-jeans 😉

 photo IMG_7970_zpsd4cf0609-1_zps8cca54f2.jpg

Kan I huske dem her? De flotte og hypede leostøvler fra Zara. Jeg var en af dem, som ikke var hurtig nok til at få dem købt inden de blev udsolgt og brugte flere uger på at ærgre mig. Heldigvis fik jeg overtalt Lily til at sælge hendes til mig. Men det var altså ikke helt nemt, skulle jeg hilse og sige 😉

 photo IMG_8133_zps470f3f2a.jpg

I Februar kom modeugen og min deltagelse var ikke særlig stor. Det der med at stå i kø til shows i minusgrader, det er bare ikke lige mig. Jeg tog dog til et par enkelte ting og en af dagene var jeg iført dette outfit.

 photo P1030012_zpsbd4bab36.jpg

Et af vintermodeugens højdepunkter er Ecco Styleawards, så det ville jeg altså ikke gå glip af. Her sidder jeg sammen med et par andre hotte bloggere og jeg var iført den finestes sorte blondekjole fra Ganni.

 photo IMG_8093_zps9820501d.jpg

Stine Goyas show skulle jeg heller ikke gå glip af og jeg blev endnu engang forelsket i hendes fine, feminine og pastelfarvede guldunivers..

 photo outfit2-6_zpseeb1ebbb.jpg

Titlen på dette indlæg er, a touch of spring, og jeg kan tydeligt huske, at det var en af de Februardage, hvor man før første gang kunne mærke en lille bitte smule forår. Åhh… jeg glæder mig allerede til når den dag kommer igen..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments