FRIDAY UPDATE

fredagEn lille fredagshilsen fra mig til jer, med mine 6 yndlings-instagram fra de seneste par uger. I samme forbindelse, vil jeg lige minde jer om 3 rare ting..

1. Husk at følge mig på Instagram. Her viser jeg billeder fra hverdagen på godt og ondt. I går aftes havde jeg f. eks en rigtig smuk oplevelse, som I kan se derinde. Desuden er jeg ganske få followers fra at runde de 3000. TAK <3 Mit brugernavn er @Miekirstinequist.

2. Hust at deltage i konkurrencen om Christianes flotte beautybog. Jeg finder de tre vindere på søndag, så I kan lige nå det.

3. Hvis I er i shoppehumør, kan I jo lige smutte forbi min Tictail, hvor der stadig er gode sager tilbage.

Kan I have en skøn weekend <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments