SWEET THINGS

 photo knit_zpsda3f20fa.jpg

Så blev det endelig fredag, hvilket de fleste nok synes er skønt, rart godt og dejligt. Det gælder også mig, selvom jeg faktisk skal arbejde det meste af weekenden. Heldigvis har jeg også et par sjove planer. I aften står den bl.a på koncert på Cheff Records på Vega. Det skal nok blive vildt.

Jeg vil egentlig bare vise jer min nye hvide strik fra Monki. Jeg har ledt efter en hvid strik i 100 år og det er jo egentlig ikke fordi de er svære at finde. Jeg har bare ikke lige fundet The one, som også har været til at betale. I starten af ugen var jeg en tur i Monki og faldt over en rigtig pæn en af slagsen. Jeg havde egentlig lovet mig selv ikke at købe strik i kunststof, men man har vel et standpunkt, til man tager et nyt. Jeg kan desværre ikke finde den på webshoppen, men der var mange i butikken.

Til sidst vil jeg lige anbefale at smutte forbi Carolines fine blog ESTILO. Her kan I læse et langt interview, hvor vi snakker om alt fra uddannelse og blog til store og små ting i livet. Det er blevet SÅ fint.

Kan I have en fantastisk dag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments