SOCIAL UPDATES

instaJeg vil gerne indrømme, at jeg ikke havde nogen som helst idè om hvad bloggen skulle handle om i dag. De dage findes og i dag er sådan èn. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville huske jer på at følge mig på de forskellige sociale medier.

Først og fremmest er der Instagram mit brugernavn er Miekirstinequist. Det er her I kan følge med i hverdagens trummerum. Jeg deler billeder af det jeg spiser (Selvfølgelig) nogen dage viser jeg hvad jeg har på, andre dage viser jeg hvad jeg shopper. Jeg kan endda også være så vild, at vise jer billeder af mig selv i nattøj. Der er også plads til de knapt så glamourøse ting som f. eks momsregnskaber.

I kan selvfølgelig også finde bloggen henne på Facen. Gode gamle Facebook. Her poster jeg alle de ting der ikke er plads til på bloggen. F. eks sker det i ny og næ, at jeg deler gode tips om lagersalg og den slags. Desuden forsøger jeg at poste “dagens craving” dagligt. Altså pæne ting som jeg spotter på diverse Webshops. Find siden lige HER.

Sidst men ikke mindst er der Bloglovin. Et pisse smart sted, hvor man kan følge sine yndlingsblogs og få en update når de opdateres. I kan følge mig lige HER. Så blir jeg så glad <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments