ABOUT FASHION WEEK

 photo floral_row_tumblr_zps3c25dcd3.jpg

Så er det endnu engang blevet tid til modeuge. Her på bloggen bliver det som det plejer – jeg deltager på en stille og rolig måde og planlægger mit program dag for dag. Det kommer ganske enkelt an på hvor meget jeg orker, for hele det der streetstyle og “se mig” halløj kan være yderst trættende 😉 Min erfaring siger mig også, at I egentlig ikke synes at modeuge er the shit.

I dag bliver en rigtig hyggelig dag med Diesel-brunch og et par enkelte shows. Torsdag kommer der lidt flere shows og fredag kommer det nok til at handle om Go Morgen Danmark. Jeg skal nok sige mere når vi nærmer os. Enten her på Facebook.

Husk at I kan følge med I det hele henne på Instagram @Miequist1 <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments