PROJECT BLONDE – WHAT TO DO?

 photo blonde_zps951eafaa.jpg

Nu er det efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at jeg kastede mig ud i at blive blond. I Marts måned fik jeg lyse toner i mit naturligt brune hår og i Maj kom den helt store forandring, hvor jeg blev blondine for alvor og siden har solen hjulpet til med at få det endnu lysere. I kan læse meget mere HER og HER om hvordan processerne har været.

Det har hele tiden været min plan, at det der med at være blond, kun skulle være et sommerprojekt. Mest fordi jeg ikke kan overskue at farve mit hår hele tiden. Nu kan efteråret snart ses derude og min udgroning fortæller mig, at jeg snart skal beslutte hvad der skal ske. Enten skal jeg være blondine i lidt tid endnu eller også skal jeg vende tilbage til brunette-livet, inden for den nærmeste fremtid.

Jeg har været mere glad for det blonde, end jeg havde turde at forestille mig at jeg kunne blive og kunne sagtens tage et par år som blondine. Jeg tror dog at jeg hælder til det brune. Mest for fordi det er nemmere og sundere i længden. Jeg vil dog meget gerne høre hvad I synes?? blond eller brun?

Husk forresten lige at smutte forbi min Tictail webshop. Jeg har smidt nye ting op og sat priserne ned på de gamle <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments