LOUIS NIELSEN – FINALISTERNE

Så er vi nået til den3. udfordring, som jeg har fået stillet af Louis Nielsen, i forbindelse med deres brillelook kampagne. De seneste par måneder, har de kørt en konkurrence på deres Facebookside, hvor alle har kunne uploade deres eget brillelook. Finalisterne er nu blevet fundet, og udfordringen bestod i at møde de fire finalister og overvære dem gennemføre et photoshoot.

Hvor vidt jeg gennemførte udfordringen, kan diskuteres.Der var nemlig sket en lille misforståelse, hvilket resulterede i, at jeg fredag morgen tog toget fra Fyn til København.Da jeg stod på hovedbanen og skulle mødes med de andre, blev jeg en smule bekymret, da jeg var den eneste der var dukket op. Jeg tjekkede min mail og opdagede, at shootet var lørdag og ikke fredag. FLOT og FUCK. Nå, men tilbage til Fyn med mig. Lørdag havde jeg ikke mulighed for at deltage, da denstod på stor fødselsdagsfejring herhjemme. Heldigvis har jeg de bedste blogger-veninder og Katarina var heldigvis så sød at tage
lidt ekstra billeder til mig. Alt credit skal derfor gå til hende
<3

 photo LN3_zpsee9eeb7c.jpg

Nu til det som det hele handler om: De fire finalister, som består af3 kvinder og en mand. Lad os lige kigge lidt nærmere på hvem de er

Fra Venstre:Pernille Hansen på 24 år fra Frederiksberg. Til dagligt læser hun til markedsføringsøkonom og arbejder deltid i en tøjbutik. Maibritt Tórfinnsdóttir Mørkøre fra Odense er 26 år og har netop afsluttet uddannelsen som ergoterapeut. Helena Nielsen Heiselberg er 18 år gammel og dermed den yngste finalist. Hun kommer fra Sønderjylland og arbejder desudensom model. Ehsan Kavousi er feltets
eneste mand. Han er 30 år gammel og kommer fra Fredericia og arbejder som kreativ direktør for et design studie.

 photo LN1_zps88523c2f.jpg  photo LN2_zpsc484dce7.jpg

Jeg vil selvfølgelig rigtig gerne have mødt de firefinalister og fået en lille snak med et par stykker af dem. Sådan ville skæbnen det ikke. Heldigvis får jeg mulighed for at møde dem til den store finale under modeugen i August.

Vinderen af konkurrencen kommervidere til den skandinaviske finale, hvor vinderen kåres d. 1 November. Præmien er en rejse til New York og et Photoshoot med Helena Chirstensen som fotograf.

#LeGrandFinal

Sponsoreret af Louis Nielsen

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments