ABOUT THE STOCKINGS

 photo stock_zpsdab74cb8.jpg

Okay, jeg har et lille problem, som jeg altid har haft, og måske kan I hjælpe mig med at løse det. For et par uger siden, havde Funda, Emily og jeg en meget alvorlig, filosofisk, voksen og livsafgørende samtale om (og hold nu fast) Strømpebukser! First-world-problems, I know. Men ikke desto mindre, fik det mig til at tænke over en ting.

Sagen er den, at det aldrig er lykkedes for mig, at bruge et par strømpebukser mere end 10 gange, uden de er gået i stykker. 9 ud af 10 gange er det fordi der er kommer huller i tæerne. Jeg ved simpelthen ikke hvad det skyldes. Måske går jeg mærkeligt? eller måske bruger jeg nogle forkerte sko? ELLER måske bruger jeg nogle forkerte strømpebukser??

Jeg indrømmer gerne, at jeg altid køber de billige af slagens i f. eks H&M. Men jeg kan ikke se hvorfor jeg skulle give 200 kr. for et par, når jeg ved at de sandsynligvis går i stykker inden for kort tid.

Er der nogen af jer der kender til problemet? Og vigtigst af alt; findes der nogle strømpebukser I kan anbefale? Jeg giver gerne 200 kr. for dem, men så skal de også bare kunne bruges mere end 10 gange.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
32 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments