FACTS (the alternative way)

 photo facts_zps594838ae.jpg

I tager altid så godt imod mine Facts indlæg og jeg elsker også at lave dem. Sagen er dog den, at jeg er ved at løbe tør for ting at sige om mig selv. Så de næste par gange kommer det til at foregå på en lidt anderledes måde – Jeg har nemlig bedt andre om at skrive et par ord om mig. Vi starter med èn af de personer som kender mig aller bedst, nemlig min bedste veninde, Cecilie. Hende jeg ringer til når det hele sejler, hende jeg kan lave ingenting med uden at det bliver akavet og hende som heldigvis elsker kaffer og røverhistorier ligeså meget som mig.

1. Mie har en svaghed for romantisk indretningsstil med masser af pastelfarver og blonder.

2. På badeferier er Mie typen, der er i poolen hele tiden.

3. Mie cykler langsommere end gennemsnittet og undskylder som regel med, at det er cyklen, der er gammel eller at hun har lavt blodsukker.

4. Men til gengæld er Mies gang meget hurtig. Det ligner faktisk næsten at hun altid skal nå noget.

5. Mie synes det er et kæmpe turn off når mænd taler tysk.

6. Mie spiser altid det samme til morgenmad – yoghurt og frugt med mange rosiner på.

7. Mie har blandt vennekredse en signaturdans: armen over hovedet, knips og vug i hofterne.

Hvis I gerne vil læse flere facts, skal I bare klikke i kasserne herunder ?

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments