ABOUT FASHION WEEK

DSC_0041_zps5d994242 photo DSC_0041_zps5d994242-1_zps05e388d2.jpg

Godaften søde læsere. Vi kommer ikke uden om det – modeugen i Købenavn er lige rundt om hjørnet og jeg deltager igen i år. Ikke 100% men til det jeg føler for og kan holde til. Jeg har en lille idè om at I, kære læsere, egentlig ikke har specielt vildt over modeugen. Bloggen har efterhånden en del år og modeuger på bagen og min erfaring siger mig, at der ikke plejer at være den helt store respons i de perioder.

Min teori er, at det skyldes to ting: 1. Det tøj vi skal kigge på er super uaktuelt. Nu skal vi f.eks kigge på næste vinters kollektioner og det eneste vi glæder os til lige nu, er at smide vinterjakken. 2. Hvorfor skulle I synes, at det er spændende at se mine billeder fra de forskellige shows, som jeg har taget fra 3. række når I kan gå ind på diverse nyhedssider og se billeder som er skudt af professionelle?

Vintermodeugen har aldrig været min favorit. Jeg har alt for mange minder om at stå I kø til shows i minus 10 grader. Hermed ikke sagt, at jeg ikke deltager I shows. For det gør jeg skam, men det bliver ikke for enhver pris. Den kommende uge byder på en del hyggelige middage, et par sjove events og så har jeg takket ja til de shows, hvor jeg virkelig gerne vil se tøjet. Sådan bliver det. Jeg kommer naturligvis til at skrive om det og tage en del stemningsbilleder og alt i alt vil jeg forsøge at gøre det så relevant for jer, som muligt.

Hvis I har nogen ønsker eller noget I gerne vil se, må I MEGET gerne smide en kommentar.

Peace & Love ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments