BACK IN THE GAME

Photobucket

De af jer som følger mig henne på insta (Miequist1) ved også, at jeg har brugt det meste af dagen på at vende tilbage til mit gamle liv. I morges forlod jeg mine forældres hjem på Fyn og to timer senere, stod jeg i min lejlighed, som jeg ikke har set i laaaaang tid. Jeg har glædet mig til den her dag SÅ længe, men det er altså også en smule mærkeligt at gense det hele. Endnu mere mærkeligt er det, at alt nærmest er som det var da jeg forlod det.

Vigtigst af alt er dog, at jeg er hjemme ved hele min gardrobe og jeg er i fuld gang med at pakke mit walk-in-closet ud ?

Det bliver alt for nu. Om lidt kommer min bedste veninde på besøg – og vi har en hel del at catche op på. Kan I have verdens bedste aften ?

If you follow me on Instagram (Miequist1) you probably know that I’ve spent the day returning to my old life. I left my parents place this morning and two hours later I was back in my own appartment in Copenhagen. I havent been here for a looooong time and I cant descripe how good it feels to be reunited with my wardrope ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments