HOME FOR CHRISTMAS

IMG_7144_zps1b50107a

IMG_7150_zps533410e9

IMG_7148_zps05c9e543

Hej pæne mennesker. Jeg ville bare lige tjekke ind og sige “hej” med lidt stemningsbilleder fra i dag. Sneen har væltet ned her på Fyn hele dagen og jeg kan ikke undgå at føle mig lidt heldig over at være nået hjem fra Berlin, inden det helt store trafik kaos gik i gang. Jeg håber at I nyder juledagen fuldt ud. Det gør jeg i hvert fald og det er noget så skønt at være hjemme og gense alle de ting og mennesker jeg har savnet ?

Just wanted to drop by the blog and say “hi” and show you guys a few pictures from today. Im SO happy to be back home and to see all the people and things that i’ve missed. Snow, family, friends, chistmas and a lot of food. I dont think it can get any better ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments