QUITE CULTURAL

IMG_6850

IMG_6864

IMG_6872

Godmorgen flottte læsere. Det bliver lige en hurtig opdatering herfra, da jeg har lidt (mange) tekniske problemer, efter jeg har skiftet layout. Jeg vil ikke lige pille for meget, af frygt for at det går HELT galt. Så hvis her pludselig ser lidt mærkeligt ud, eller hvis der er prikker i teksten og på billederne, så er det en fejl og det bliver fixet.

Billederne er taget i går, da jeg og mine søde veninder besluttede os for at være lidt kulturelle og tog på Altes Museum. Sjældent har jeg set så smukke bygninger og udså mig straks en pæn fotolokation. Jeg fortrød dog lidt at jeg ikke havde iført mig kjole og blonder. Jeg smider lidt outfitbilleder op snere <3

This will be a very quick update, since I have had a lot of technical problems since I changed my layout. If things look a little strange in here or if you see dots in the text or in the pictures, it’s bugs, and im on it <3 The pictures are, by the way, shot yesterday in the amazing buildings of Altes museum.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments