FACTS #9

Så er det igen blevet tid til mærkelige og random facts. De bliver altså mere og mere skøre med tiden, men i plejer at kunne lide dem. Hvis I vil læse flere, skal I bare klikke på kasserne med relaterede indlæg her under ?

IMG_6418

1. I løbet af min barndom, har jeg ikke prøvet at flytte en eneste gang og mine forældre bor stadig I det hus som jeg er vokset op i.

2. Til gengæld har jeg boet 5 forskellige steder siden jeg er flyttet hjemmefra.

3. Mine teen idols var bl.a følgende: Leonardo Dicaprio (naturligvis) Bryan fra Backstreet boys (på grænsen til det pinlige ) Taylor fra Hanson (I ved, dem med mmmbob og langt hår) Bratt Pitt (obligatorisk)  og så havde jeg vist også et crush på Aaron Carter i mine helt unge år.

4. Jeg elsker at se film og TV serier, men af en eller mærkelig grund, får jeg aldrig set de der klassikere. Jeg har bl.a aldrig set en eneste James Bond film eller et eneste afsnit af Twin peaks og er først netop nu gået igang med Gossip Girl. Det er til gengæld også det som optager mig hver evig eneste mørk vinteraften.

5. Jeg tror ikke på spøgelser eller andre ting mellem himmel og jord.

6. Noget af det bedste jeg ved, er at gå i bad. Selvom det er imod alle gode råd og regler vasker jeg hår hver eneste dag og står under bruseren i minimum 15 min.

7. Jeg er verdens dårligste til at stå tidligt op. Hvis jeg f. eks står op før kl. 7 kan jeg mærke det i min krop flere dage efter.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments