THIS SUMMMER

Som jeg skrev i mit seneste indlæg, har jeg ramt nogle dage, hvor jeg føler mig en smule uinspireret. Det er uden tvivl en kombination af de grå Novemberdage og en uge hvor jeg ikke har lavet andet end arbejde. Jeg må også indrømme, at alt heller ikke er lyserødt og fantastisk hernede og lige nu har jeg ramt et punkt, hvor savnet til det derhjemme overskygger min eventyrlyst.

Jeg har hele tiden vidst, at jeg nok ville ramme det punkt på et tidspunkt, så det kommer ikke som et lyn fra en skyfri himmel. Jeg kender mig selv godt nok til at vide, at følelsen er væk igen om et par dage og så lover jeg, at I nok skal få set en masse billeder med smil, kaffe og kage. Indtil da, får I lige en kæmpe håndfuld stemningsbilleder fra sommerens højdepunkter…

Photobucket

Årets første sommerdage blev tilbragt i Berlin, hvor alt hvor smukt og alle blade var lyserøde. Det var nok også der at jeg besluttede mig for at flytte hernede.

Photobucket

Funda og jeg inden Costumes årlige sommerfest. Det var en af de smukke sommeraftener som man sjældent glemmer..

Photobucket

Jeg fik min lyserøde denim jakke som hang på mig det meste af sommeren.

Photobucket

Generelt var jeg bare glad for pastel farver

Photobucket

Årets Roskilde festival, hvor jeg bl.a tilbragte en af dagene med de søde bloggere.

Photobucket

Min yndlings sommerret: hjemmelavet pesto

Photobucket

Sommersko og sommergræs

Photobucket

“let fashionweek begin” billede.

Photobucket

Mig under modeugen iført min fine kjole fra Ganni og det smukkeste kamera som jeg havde lånt af Canon.

Photobucket

Jeg investerede i enormt mange nederdele. Bl.a denne fra Monki

Photobucket

Mine søde veninder og jeg på Klampenborg galopbane, en søndag i August.

Photobucket

Kort tid inden jeg rykkede til Berlin, besøgte jeg verdens smukkeste by, Venedig.

Photobucket

Jeg gik i sommerkjoler med blomster..

Photobucket

og sommerkjoler med blonder

Kan I have verdens bedste weekend ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments