A NEW ADVENTURE

IMG_4342

Godmorgen søde læsere. I dette øjeblik sidder jeg allerede i bussen mod Berlin, hvor jeg skal tilbringe de næste 4 måneder. Jeg er nok ret spændt men glæder mig også rigtig meget. På en måde føles det som ingen tid og på den anden side, føles det som om at jeg skal starte forfra med alt. Jeg ved ikke lige hvornår jeg tjekker ind igen, men i hører helt sikkert fra mig så snart at jeg har fundet noget internet. Husk at i altid kan følge med på Instragram (Miequitst1) og Facebook.

Vi ses dernede ?

Today im of for Berlin where I going to live the next 4 month. I Cant wait. Im not sure when I will check inn again, but as soon as i get some Internet, i promise. See you there ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments