READY

Photobucket

Jeg er så småt ved at være klar til 4 dage med modeuge. Jeg starter allerede i dag, hvor den bl.a  står på besøg hos Pieces, Ganni, Nuè og til sidst Elite Model look finale. Canon har været så søde at låne mig deres helt nye G1 Powershot kamera og jeg er over lykkelig over ikke at skulle slæbe rundt på mit store spejlrefleks. Desuden er det også verdens pæneste kamera.

Jeg vil prøve at opdatere bloggen så ofte som muligt. Ellers kan i følge med på Instagram (Miequist1) hvor jeg opdaterer med billeder. Desuden skal jeg nok også være lidt aktiv på bloggens Facebookside.

Til sidst skal jeg lige huske at sige, at jeg har opdateret Webshoppen med en masse nye sager. Bl.a et par smukke skjorter. Jeg skal have ryddet ud i alt inden jeg forlader landet 🙂

KLIK HER TO GET THERE

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments