Facts #6

Så er det igen blevet tid til et par random og ligegyldige facts. Den undrer mig egentlig lidt, at jeg kan blive ved med at finde på noget, men det går ganske fint. Hvis i vil se de andre Facts indlæg kan i bare trykke i de små kasser under teksten ?

Photobucket

1. Jeg spiser næsten aldrig rugbrød. Det er ikke fordi jeg ikke kan lide det, det siger mig bare ikke rigtig noget.

2. Mange tror at jeg er sådan en irriterende type, som bare kan spise alt hvad jeg vil, uden at tage på. Det er jeg ikke. Jeg er bare enormt bange for at tage på og tænker meget over hvad jeg spiser.

3. Da jeg blev student havde jeg kort hår. Som i helt kort.

4. Jeg går enormt meget op i vejret og tjekker DMI flere gange dagligt. Men det gør alle danskere vel?

5. Jeg har aldrig haft kæledyr. Eller, det passer ikke. Jeg havde en undulat da jeg var lille. Jeg har heller aldrig været hende, som kunne gå helt i svime og et dyr. Men jeg kan godt lide dem. Især små søde hunde.

6. Jeg er verdens dårligste til at spare op. Ville virkelig ønske at jeg var en af dem som altid lige havde lidt på kistebunden når computeren brød sammen, cyklen blev stjålet eller når de ubehagelige regninger dukker op. Nogen der kan give mig et kursus? 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments