Hvis jeg vandt en million

 

Så ville jeg….

Photobucket

Samle mine bedste veninder…

Photobucket

Tage dem med til verdens bedste by; NYC

Photobucket

Her ville jeg købe en Chanel taske og lade min stil være inspireret af verdens fineste; Alexa Chung..

Photobucket

Jeg ville tage en masse smukke billeder. Måske kunne der endda blive råd til et nyt og bedre kamera..

Photobucket

Jeg ville have råd til at tage endnu flere dage ud af kalenderen og tage på små miniferier væk fra den travle hverdag..

Måske ville jeg i virkeligheden også overveje at være kedelig og fornuftig og investere pengene i en lejlighed, sætte dem en højrentekonto eller noget i den dur. Men man har vel lov til at drømme, ik?

Hvad ville i gøre hvis i vandt en million?

Indlæget her er sponsoreret men jeg kan 100% stå inde for det da jeg personligt ikke vil have noget imod at vinde i million. Der kommer nok ikke nogen og kaster den i hovedet på mig og derfor kunne det nok være en mulighed at gamble lidt for den 😉

En mulighed kunne være, at deltage i Millionlotteriet, hvor man faktisk har Danmarks største chance for at vinde en million. Millionlotteriet åbner nu en helt ny runde. Det er et helt almindeligt lotteri, som fungerer således, at du køber en lodseddel og deltager i hovedtrækningen 1. søndag i advent den 27/11. Antallet af millioner i hovedpuljen afhænger af, hvor mange der spiller, men der garanteres altid den højeste millionchance, og derudover belønner de dem, der køber deres lodseddel tidligt, ved at lave mellemtrækninger den 30/10, 6/11, 13/11 og 20/11. På disse datoer trækker de lod om ekstra 50 x 5.000 kr. blandt de personer, der har købt et lod på det pågældende tidspunkt. Ja, så kan man jo bare håbe.

Man kan købe en lodseddel i Danske Spil forhandlere eller på danskespil.dk/millionlotteriet

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments