Svar på spørgsmål..

 1. large7emeHvordan fik du jobbet på Costume? Faktisk bare på den helt klassiske måde: jeg søgte det, kom til samtale og fik det.
   
 2. hvad er det bedste ved at blogge? og hvad har du det bedst med, at blogge alene eler sammen med nogen? og til sidst tak for en vidunderlig inspirende blog!! Tusind tak for de fine ord. Der er rigtig mange ting som er gode ved at blogge. Jeg har fået en masse gode oplevelser og det har helt sikkert også åbnet nogle døre. Og ikke mindst har jeg mødt en masse skønne mennesker, som jeg ellers ikke ville have mødt. Jeg ved faktisk ikke helt om jeg bedst kan lide at blogge alene eller med andre. Da Cecilie og Matilde var med, var der selvfølgelig mindre arbejde i det. Hvis man ikke lige havde noget at blogge om en dag, så havde den anden. Det gode ved at være alene er dog at jeg får lov til at bestemme alt selv og aldrig skal gå på kompromis 🙂
 3. Hvad er dit drømmejob? Jeg vil rigtig gerne blive ved med at arbejde i modebranchen. Men jeg tror faktisk ikke at jeg har èt bestemt job som jeg gerne vil have. Det jeg bedst kan lide er at være kreativ og style. Skabe smukke billeder og universer. Men jeg kunne også rigtig godt tænke mig at prøve lidt områder inden for PR og sådan. Men jeg vil ikke lægge skjul på at jeg har været rigtig glad for at arbejde på et magasin.
   
 4. Rigtig fin blog. Gerne flere outfits. Hvor kommer du fra? Hvad er din ynglingsbutik? Tusind tak. Jeg er vokset op i Middelfart på Fyn. Mine forældre bor der stadig så jeg lægger ofte vejen forbi. Det er en dejlig by 🙂 Ynglings butik?? puha.. jeg har mange. Topshops webshop, American Apperal, Kongens Klær, Zara, Acne og Whyred.. osv osv. Jeg skal gøre hvad jeg kan for flere outfits 🙂
 5. Hvem er dit stil-forbillede? Lykke-Li og Alexa Chung. WOW – sikke en nyhed 😉
   
 6. Hvad studerer/har du studeret? Jeg studerer ikke, men har læst humanistisk basis på RUC. Du kunne jeg ikke så godt lide 😉
   
 7. Hvad skal du efter costume ? Jeg ved det ikke endnu. Jeg er færdig til Jul, så jeg er godt i gang med at undersøge mulighederne.
   
 8. Hvor mange penge bruger du på tøj om måneden? Alt for mange. Jeg sælger rigtig meget af mit tøj, så det løber rigtig godt rundt. Men vil nok gætte på omkring 3000
   
 9. Har du en kæreste? haha.. nej
   
 10. Hvor bor du? Hvad laver du til hverdag, hvad får du tiden til at gå med? Hvilken uddannelse har du? Puha, der var mange 🙂 Jeg bor på Frederiksberg. Til dagligt arbejder jeg som modeassistent på Costume. Når jeg ikke arbejder ses jeg med mine skønne venner, spiser god mad, shopper, stener blogs, hører musik, går til koncerter og alt den slags. Jeg har ikke noget uddannelse udover at være sproglig student.
   
 11. Hvornår ses vi igen? Forhåbentlig snart 🙂
   
 12. Hvad er dit drømmekøb, hvis du måtte købe én ting uanset pris? en Chanel 2.55 taske
 13. Vil du sælge din fine sorte Monki hat med den brede skygge? Fortryder sådan at jeg ikke fik den købt! Det vil jeg desværre ikke, da det er en gave fra Monki og jeg har været rigtig glad for den. Men sig endelig til hvis i har set noget andet i gerne vil købe. Jeg elsker jo at sælge ud 🙂 måske jeg skulle gøre det noget mere?
   
 14. Jeg vil rigtig gerne se flere hverdagsting og dagens!
  Ellers en rigtig dejlig blog du har. Virkelig.
  Tusind tak. Det er hermed noteret 🙂

   
Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments