EN VIDUNDERLIG REJSE, EN FORFÆRDELIG SITUATION OG EN ENDT SOMMERFERIE

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. Monki 3. & Other Stories 4. Weekday 5. & Other Stories 6. H&M 7. Monki 8. & Other Stories 9. Monki

Det er blevet lørdag og det betyder naturligvis, at det er blevet tid til en god omgang med ugens bedste budgetfund. Det er jo en smal sag at strikke sådan en omgang sammen, når det vælter ind med pæne ting og sager ude på nogle af mine favorit-webshops. Traditionen tro, har jeg samlet en håndfuld af mine favoritter og de koster alle under 500 kr.

Efter sådan en lille ferieuge, hvor jeg nærmest ikke åbner min computer, er det altid spændende at se hvad der er landet derude. Jeg kan jo ikke løbe fra, at jeg nærmest tjekker ind dagligt i hverdagen, i form af mit arbejde med bloggis her. I denne omgang synes jeg altså at det var en ekstra god omgang, der lå og ventede. Jeg kan nok heller ikke løbe fra, at jeg måske er kommet til at klikke halvdelen et par stykker af tingene hjem. Det gælder bl.a den hvide taske fra Monki (nummer 2), blusen fra & Other Stories (nummer 3) og bukserne fra Monki (nummer 7) dog i den fineste gule farve.

Jeg håber også, at I kan finde en enkelt ting eller to, som I kan bruge og så håber jeg selvfølgelig også, at I får en vidunderlig weekend 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN VIDUNDERLIG REJSE, EN FORFÆRDELIG SITUATION OG EN ENDT SOMMERFERIE