I AUGUST SKAL JEG

UGENS BEDSTE BUDGETFUND OG LIDT OM SOMMERFERIE

Reklamelinks: 1. ARKET 2. Monki 3. H&M 4. Monki 5. H&M 6. H&M 6. Monki 7. Monki 8. & Other Stories 9. & Other Stories

Glædelig lørdag, venner 🖤

Og ikke mindst, glædelig 1. August. Så er det sådan ægte sensommer, hva? Det kan næsten også ses det lille udvalg af fine budgetfund, som jeg har samlet til i dag. Konceptet kender I efterhånden; Jeg har været et lille smut ude på nogle af mine favorit-webshops og samlet ni af de pæneste ting og sager, jeg faldt over. Alle til under 500 kr. naturligvis.

Som I kan se, har jeg både fundet plads til et par sommerkjoler og til lidt mere varme materialer, i form af en virkelig fin strik og de flotte brune bukser (nummer 7) som jeg også nævnte i gårsdagens august-liste. Lad mig bare sige det èn gang til; dem SKAL jeg altså have fingrene i og derfor løber de nok også med prisen som dagens favorit.

Udover at være årets første sensommerdag, så er det også dagen, hvor jeg smutter på (endnu en lille) sommerferie. I skrivende stund skulle jeg meget gerne befinde mig på et fly i retningen mod Kreta, hvor jeg skal være frem til på torsdag. Det betyder også, at jeg går på en lille ferie her fra domænet. Jeg glæder mig til at vende tilbage med ny energi og en masse ny inspiration, for jeg kan mærke, at vi går en rigtig spændende sæson i møde.

Husk, at I selvfølgelig kan følge med henne på Instagram 🖤

Kan I have en smuk weekend derude.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AUGUST SKAL JEG