10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. ARKET 3. ARKET 4. H&M 5. H&M 6. COS 7. & Other Stories 8. Monki 9. Monki

Glædelig lørdag, venner 🖤

En lidt kedelig og regnfuld en af slagsen, må man sige. Jeg tænker, at der sikkert er flere af jer, som er gået på ferie og måske sidder i et sommerhus et sted i det danske sommerland. Jeg krydset alt hvad jeg kan for at det snart vender og at sommeren kommer på besøg igen.

Selv er jeg taget et lille smut til Fyn og jeg indrømmer da gerne, at jeg planlagde turen med et lille håb om at den kom til at stå på sol, et par badeture og grill i haven. Sådan ser det ikke ligefrem ud til at blive.

Men kedeligt sommervejr eller ej, så skal I da bestemt ikke snydes for en god klassisk omgang, med ugens bedste budgetfund. Ni fine ting og sager, som jeg har fundet ude på nogle af mine favorit-webshops og de koster naturligvis alle under 500 kr.

Selvom sommerudsalget stadig dominerer derude, så vælte det altså også ind med fine nye sager. Når de varme dage vender tilbage, så vil den blomstrede kjole fra H&M (nummer 1) jo være helt genial. Og selvom det måske er et lidt kedeligt valg, så må jeg nok indrømme, at de mørkeblå shorts fra COS (nummer 6) bliver dagens favorit. De gør ikke meget larm ud af sig, men til gengæld, er de enormt anvendelige og det vil være sådan et par, som man vil kunne bo i de næste par måneder. Hvis varmen vender tilbage, vel og mærke.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TANKER FRA DE SENESTE DAGE