FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. H&M 2. COS 3. Weekday 4. Monki 5. & Other Stories 6. ARKET 7. ARKET 8. COS 9. & Other stories

Hola chicas 🖤

Det er blevet lørdag og det betyder selvfølgelig, at det er tid til en god gammel omgang gode budgetfund. Ni fine ting og sager, som jeg har spottet på nogle af mine favorit-webshops og de koster naturligvis alle under 500 kr. Hele tre par shorts er der blevet plads til, men det er jo også højsæson for den slags. Personligt har jeg set mig lidt varm på det fine lyse par fra Monki (nummer 4) som vil være helt perfekt på en varm sommerdag, hvor det helst bare skal være behageligt.

Og når vi snakker om varme sommerdage, så bliver jeg næsten også nødt til at fremhæve den sorte badedragt fra COS (nummer 2) som har noget nær den perfekte pasform. Det vil være sådan et køb, der vil holde i flere sæsoner og som aldrig stopper med at være pæn. Den kunne jeg i hvert fald godt finde på at kigge lidt nærmere på.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS