GLIMT FRA HVERDAGEN

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Monki 2. Monki 3. ARKET 4. Monki 5. H&M 6. H&M 7. ARKET 8. & Other Stories 9. & Other Stories

Glædelig lørdag, venner 🖤

Og velkommen til denne uges omgang med gode budgetfund. I blev faktisk snydt for den i sidste uge, men jeg tænker, at det nok kun er mig selv, der har bemærket det 😉

Som altid har jeg været et smut forbi nogle af mine favorit-webshops og samlet en håndfuld af de pæneste ting jeg spottede. Alle til under 500 kr. selvfølgelig og jeg kan vist ikke løbe fra, at det er blevet til endnu en af dem, med det simple, som et gennemgående tema. Det er tydeligvis det, der fanger mine øjne lige for tiden 😉

Hvis jeg skulle udnævne en personlig favorit blandt dagens udvalg, så vil det uden tvivl blive de sort/hvide shorts fra Monki (nummer 2). Hold nu op hvor er de pæne og ikke mindst anvendelige. Nu er det jo stadig ikke til at vide, om vi kun får en en 2-3 sommerdage her i det danskeland, så jeg er en af dem, der lige holder tilbage med at shoppe for meget sommertøj. Men når (eller hvis) varmen pludselig skulle komme forbi, så kunne jeg godt finde på at klikke dem hjem.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN