17 FLOTTE OG FARVERIGE BOLIGFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Weekday 3. Monki 4. Weekday 5. Monki 6. Monki 7. & Other Stories 8. H&M 9. ARKET

Glædelig lørdag kære jer 🖤

Det er naturligvis blevet tid til en god klassisk omgang budgetfavoritter. 9 fine ting og sager, som jeg har spottet ude på nogle af mine favorit-webshops og de koster naturligvis alle under 500 kr. Som I kan se, er der et gennemgående forårstema og her i en tid, hvor der ikke er specielt meget at glæde sig over, så er vejret da i det mindste med os. Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har set de fleste af mine venner IRL men i det mindste kan jeg næsten heller ikke huske, hvornår solen ikke sidst skinnede. Og det er da værd at tage med.

I dagens udvalg har jeg særligt èn personlig favorit og det er naturligvis den blå-ternede kjole fra Monki og lige nu er der endda 20% rabat på den og alle andre kjoler henne hos Monki. Nu hvor jeg, med stor sandsynlighed, går en sommer uden spændende rejser og eventyr i møde, og tænker at bruge så meget tid i den danske natur, som overhovedet muligt, så vil den da være ganske perfekt. Til de lange lyse sommernætter og cykelture på landet, blandt gule og grønne marker. Kan I lige se det for jer?

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17 FLOTTE OG FARVERIGE BOLIGFUND