TORSDAGSOUTFIT, FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Reklamelinks: 1. Weekday 2. H&M 3. & Other Stories 4. & Other Stories 5. Topshop 6. Weekday 7. Monki 8. Monki 9. Topshop

Glædelig lørdag, alle zusammen 🖤

Jeg håber at I har fået en dejlig start på weekenden. Selv sidder jeg over dagens kop kaffe nummer 2 og en simpel lille morgenmad. Senere, hopper jeg i tøjet og tager ud og nyder en frokost og sammen med hende her og efterfølgende står den på en lille shoppetur. Det er sådan set også de eneste planer jeg har i dag og selvom det altid er lidt stenet at tilbringe lørdag aften i sit eget selskab, så trænger jeg faktisk lidt til det.

Men nok om det, for det er jo lørdag og det betyder selvfølgelig, at det er blevet tid til en god klassisk omgang budgetfund. Ni fine ting og sager fra nogle af mine personlige favorit-webshops og de koster naturligvis alle under 500 kr.

I denne omgang har jeg tilladt mig at tilføre et par forårsjakker. Det er selvfølgelig nummer 7 og nummer 8 som begge er fra Monki. Dem kan man altid regne med, når det kommer til pæne jakker. Selvom det måske vil være lidt optimistisk at pakke vinterjakken væk allerede og skifte den ud med en tyndere model, så kan foråret tidsnok komme og det har jo aldrig været en dum idè at være godt forberedt.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSOUTFIT, FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS