OM AT FINDE LIDT RO OG WHITE TEA FRA ELIZABETH ARDEN

DE PÆNESTE EFTERÅRSSAGER FRA ARKET

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE 16. HERE

Reklame for Arket

Arket, Arket, Arket. Jeg vil gå så langt som at sige, at jeg er en af deres aller største fans. Jeg kan i hvert fald skrive under på, at jeg aldrig har ejet noget derfra, som jeg ikke er blevet rigtig glad for. Det har også resulteret i, at størstedelen af min garderobe, efterhånden er derfra. Eller i hvert fald størstedelen af min basisgarderobe. Seneste tilføjelse er bl.a de vidunderlige cashmerebukser og selvfølgelig dunjakken, fra deres Upcycled down-kollektion. Begge styles, som helt sikkert ender med at blive favoritter over vinteren.

Det siger næsten sig selv, at jeg også er ovenud glad for, at jeg får mulighed for at samarbejde med dem i ny og næ og føler mig virkelig beæret over, at de bliver ved med at vælge mig. Jeg håber at det handler om, at de også synes, at vi er et ret godt match.

Lige for tiden kører vi endnu et samarbejde og derfor bliver det her heller ikke det sidste Arket-relaterede indlæg der kommer, her i oktober. Jeg har masser af gode ting og temaet i ærmet, men i dag synes jeg bare, at det skal handle lidt om nogle af de pæneste ting, man finder hos dem netop nu. Efterårsfavoritter, kan man jo kalde det.

Som I måske har bemærket, så er jeg den lykkelige ejer af de brune Converse (nummer 13), som vist nok forhandles eksklusivt hos dem. Det har altså vist sig at være et godt køb og jeg kommer til at bruge dem flittigt, indtil kulden for alvor kommer. Hvis den kommer, vel og mærke.

Jeg havde også udset mig de smukkeste grønne vinterstøvler, men de blev også udsolgt i min størrelse, på nul komma fem. Nu tjekker jeg lige hele tiden i ny og næ i håbet om at de kommer tilbage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT FINDE LIDT RO OG WHITE TEA FRA ELIZABETH ARDEN